Szűrés

A(z) Zyxel Networks kulcsszót tartalmazó cikkek

A digitális oktatást megbízható, könnyen hozzáférhető hálózat támogathatja

2023. augusztus 15. -

Az elmúlt néhány évben több mint 64.000 Zyxel eszközt helyeztek üzembe világszerte több mint 7.100 iskolában, amelyek megbízható és könnyű hozzáférést biztosítanak a tanulóknak a digitális oktatáshoz.

Tovább

A legkelendőbb WiFi 6 hozzáférési pontok sorozata új, több gigabites modellekkel bővült

2023. július 29. -

A biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások szállítója, a Zyxel Networks két további modellel bővítette sikeres WiFi 6 (802.11ax) hozzáférési pont-sorozatát, amelyet elsősorban kisebb és közepes méretű vállalkozások és szervezetek számára terveztek.

Tovább

A HoReCa szektor kiemelt feladata a hálózatinfrastruktúra modernizálása

2023. július 17. -

Az utóbbi években a Wi-Fi kapcsolat minősége kiemelt tényezővé vált a szállodák, éttermek, üdülőhelyek és más turisztikai szolgáltatásokat nyújtó létesítmények (HoReCa) kiválasztásában és értékelésében. Világszerte több ezer ilyen helyen használnak Zyxel termékeket annak érdekében, hogy felkeltsék és megtartsák vendégeik érdeklődését.

Tovább

Itt a Zyxel Mesh WiFi 6 termékeinek teljes sorozata

2023. június 25. -

A biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások piacvezetője, a Zyxel Networks bemutatja a Zyxel Mesh WiFi 6 termékeinek teljes sorozatát, amelyet a triple-play szolgáltatások (TV/video-on-demand, voice-over-IP, Internet) iránti növekvő keresletre válaszul fejlesztettek ki.

Tovább